معايب و مزايا ي كولر گازي اينورتر
كولر گازي اينورتر سيستم جديدي در صنعت تهويه مطبوع است كه توانست است با كم كردن مصرف برق گام بزرگي در پيشرفت در اين عرضه بردارد البته قابل ذكر است كه مزايا و معايبي در اين زمينه وجود دارد كه با پيشرفت زمان مطمئنا قابل برطرف شدن است.
ما در اين بلاگ به شرح نحوه كاردكرد كولر گازي اينورتر نميپردازيم بلكه به صورت كلي به بخشي از مزايا و معايب اين سيستم خواهيم پرداخت.
البته قبل از ذكر هر توضيح بايد به اين نكته توجه داشت كه اينورتر يك وسيله نيست كه روي كولر گازي نصب شده باشد بلكه اينورتر يك تكنولوژي يا سيستم است كه با در كنار هم قرار دادن يك سري سخت افزار و نرم افزار قابليت استفاده را خواهد داشت.به همين دليل شايد سوال بعضي از دوستان اين باشد كه آيا ميتوان كولر گازي قديمي را كم مصرف كرد يا اينكه آن را اينورتر دار كرد ؟ كه جواب آن خير است.
مزاياي كولر گازي اينورتر
مصرف كمتر برق :اين نوع از كولر گازي ۲۵ تا ۷۳ درصد درمصرف برق صرفه جويي كرده كه يكي از بزرگترين مزاياي اين سيستم است
صداي كم دستگاه نسبت به مدل هاي قديمي تر
زيبايي پنل هاي دستگاه و هماهنگ شدن با سيستم هاي روز دنيا
طول عمر بيشتر به دليل وارد نشدن شوك هنگام راه اندازي كمپرسور
معايب كولر گازي اينورتر
هزينه خريد كولر گازي اينورتر نسبت به سيستم هاي قديمي تر كولر گازي كه اين افزايش هزينه از ۲۰ تا ۴۰ درصد قابل تغيير است.
به دليل اينكه تمامي برنامه هاي صادر شده در اين سيستم كاملا ديجيتال است و توسط مادربرد مركزي صادر ميشود در صورت بروز هرگونه مشكل براي اين برد به هيچ عنوان امكان راه اندازي اين سيستم نيست.
انحصار خدمات و قطعات توسط يك شركت رسمي كه اگر از شركتي كه خدمات پس از فروش مناسبي در ايران ندارد خريداري شود امكان رو به رو شدن با مشكل براي تامين قطعات زياد است
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1399/2/1 ساعت: ۱۱ توسط:coolergazybosch :
معرفي اجزا و قطعات كولر گازي
كولر گازي و اسپليت از دو بخش مكانيكي و الكترونيكي تشكيل شده است كه به طور كامل معرفي اجزا و قطعات كولر گازي را در بر مي گيرد :
A- قسمت هاي مكانيكي شامل :
كمپرسور ( موتور )
كندانسور ( تقطير كننده )
اواپراتور ( تبخير كننده )
گاز مبرد ( گاز خنك )
لوله مويي يا اكسپنشن
B- قسمت هاي الكترونيكي شامل :
الكتروموتور فن به همراه پروانه
برد الكتريكي
فيوز حرارتي اتوماتيك ( overload )
سنسور ها
خازن
تابلو برق
كمپرسور كولر گازي : در واقع قلب يك سيستم تبريد مي باشد زيرا عمل آن مكش گاز از اواپراتور و رانش به طرف كندانسور مي باشد. در يك سيستم تبريد تراكمي ، كمپرسور با ايجاد اختلاف فشار لازم جريان مبرد را از يك قسمت سيستم به قسمت ديگر برقرار مي كند كه اين فشار در قسمت مكش ضعيف و در قسمت رانش قوي مي باشد. براي اطلاع از انواع كمپرسورها به اينجا مراجعه كنيد.
كندانسور كولر گازي : مجموعه اي از لوله هاي مسي و صفحات آلومينيومي مشبك با طراحي خاص مي باشد كه در بخش خارجي دستگاه (outdoor) قرارگرفته و وظيفه آن جذب گرماي گاز مبرد (در حالت سرمايش) ، يا دفع سرماي آن (در حالت گرمايش) و انتقال به محيط بيرون مي باشد.
البته برخي توليد كنندگان در توليد لوله هاي اواپراتور و كندانسور از فلزات ديگري به غير از مس نيز استفاده مي نمايند، وليكن در حال حاضر استفاده از لوله هاي مسي مناسب ترين گزينه مي باشد.
اواپراتور :مجموعه اي از لوله هاي مسي و صفحات آلومينيومي مشبك با طراحي خاص مي باشد كه در بخش داخلي دستگاه (Indoor) قرار گرفته و محل خنك سازي هوا (در حالت سرمايش) و يا دفع گرما (در حالت گرمايش) ميباشد. به عبارتي هواي درون اتاق با مكيده شدن از قسمت بالاي يونيت داخلي وارد محفظه اواپراتور شده و پس از خنك شدن (در حالت سرمايش) و يا گرم شدن (در حالت گرمايش) از قسمت پاييني آن به سمت اتاق دميده مي شود.
گاز مبرد (گاز خنك كننده) : ماده مبرد با دريافت گرماي محيط در بخش اواپراتور كولر گازي از حالت مايع تبديل به گاز شده و در بخش كندانسور با پس دادن گرما مجدداً به حالت مايع تبديل مي شود. نيروي لازم جهت چرخش گاز خنك كننده در سيستم توسط كمپرسور انجام مي پذيرد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1399/2/1 ساعت: ۱۱ توسط:coolergazybosch :